Dokumentation

Skovhus Herberg og Forsorgshjem og den koncern, vi er en del af – Gran Recovery and Health – er certificerede inden for kvalitetsledelse og FN’s verdensmål. Find informationer om det her sammen med persondatapolitikker og whistleblowerordningen.

Certificeringer og verdensmål

Skovhus Herberg og Forsorgshjem er ligesom alle andre indsatser under Skovhus Privathospital og resten af den koncern, vi er en del af, certificeret i kvalitetsledelse og FN’s verdensmål – specifikt mål 3, sundhed og trivsel, og 4, kvalitetsuddannelse.

Whistleblowerordning

Her finder du vores whistleblowerordning, som er administreret af revisionsfirmaet Deloitte. Ordningen er tilgængelig for både patienter og pårørende, medarbejdere og udenforstående.

Persondatapolitik

Vores kunders, patienters og beboeres privatliv har stor betydning. Vi har selvfølgelig politikker på området for alle typer indskrivninger og kommunikation for alle vores virksomheder. Dem finder du samlet på hjemmesiden for den koncern, Skovhus Herberg og Forsorgshjem er en del af – Gran Recovery and Health.

Cookiepolitik

Vi følger EU’s lovgivning på området på alle vores hjemmesider og selvfølgelig også her. Her kan du læse cookiepolitikken i sin helhed, ligesom du kan finde og ændre i dit samtykke, så tit du vil.

Tilsyn

Skovhus Ungeherberg og Skovhus Herberg og Forsorgshjem er underlagt en række tilsyn for at sikre, at kvalitet og retningslinjer lever op til lovgivningen.