Hund på Skovhus Herberg og Forsorgshjem

Skovhus Herberg og Forsorgshjem er et af de få herberger i Danmark, hvor du har mulighed for at få din hund med. Det skal dog aftales med os først, så vi kan tage os bedst muligt af både dig, din hund og evt. andre hunde og deres ejere. Det er personalet, der til enhver tid vurderer, om hunden kan blive boende.

OBS: Vær opmærksom på, at det kun er muligt at have hund med på Skovhus Herberg og forsorgshjem for 23-85 årige. Det er IKKE muligt på Ungeherberget for 18-28 årige.

Hund på herberget, hvad skal du vide?

Når du flytter ind på Skovhus Herberg og Forsorgshjem med din hund, vil vi præcisere de regler og forventninger, vi har til dig som hundeejer her. Dog skal du vide, at det udelukkende er dig, der har ansvaret for hunden – det lægger vi meget vægt på: du skal opføre dig ordentligt og ansvarligt over for din hund. Det er også dit ansvar, at hunden opfører sig ordentligt, og I skal sammen vise hensyn til medbeboere og personale på Skovhus Herberg og Forsorgshjem.

Nana og Fifi er mit et og alt, ægte lykke og kærlighed, uden dem er jeg intet. Uden dem intet herberg!

Beboer, der bor med sine to hunde på Skovhus Herberg og Forsorgshjem

Når du bor på Skovhus Herberg og Forsorgshjem sammen med din hund, vil vi stille ekstra krav til dig omkring rengøring. Vi tilbyder løbegårde, hvor du og din hund kan være sammen uden at skulle opholde jer på fællesområderne. Her vil der også være mulighed for, at flere hunde kan lege frit sammen. Du finder flere praktiske informationer her.

Krav og kriterier

Der er nogle grundlæggende krav for, at din hund kan tage ophold her sammen med dig.

OBS: Vær opmærksom på, at det kun er muligt at have hund med på Skovhus Herberg for 23-85 årige. Det er IKKE muligt på Ungeherberget for 18-28 årige.

Er der plads?

Ring til os for at høre, om vi har plads til dig og din hund lige nu. Du kan ringe hele døgnet.

OBS: Vær opmærksom på, at det kun er muligt at have hund med på Skovhus Herberg for 23-85 årige. Det er IKKE muligt på Ungeherberget for 18-28 årige.

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.