Med hund på Skovhus Herberg og Forsorgshjem

Skovhus Herberg og Forsorgshjem er et af de få herberger i Danmark, hvor du har mulighed for at få din hund med. Det skal aftales med os først, så vi kan tage os bedst muligt af både dig, din hund og evt. andre hunde og deres ejere på Skovhus Herberg og Forsorgshjem. Det er personalet, der til enhver tid vurderer, om hunden kan blive boende. Læs om krav og kriterier herunder.

Når du flytter ind på Skovhus Herberg og Forsorgshjem med din hund, vil vi præcisere de regler og forventninger, vi har til dig som hundeejer på Skovhus Herberg og Forsorgshjem. Det er udelukkende dig, der har ansvaret for hunden – det lægger vi meget vægt på: du skal opføre dig ordentligt og ansvarligt over for din hund. Det er også dit ansvar, at hunden opfører sig ordentligt, og I skal sammen vise hensyn til medbeboere og personale på Skovhus Herberg og Forsorgshjem.

Når du bor på Skovhus Herberg og Forsorgshjem sammen med din hund, vil vi stille ekstra krav til dig omkring rengøring. Vi tilbyder overdækkede løbegårde, hvor du og din hund kan være sammen uden at skulle opholde jer på fællesområderne. Her vil der også være mulighed for at flere hunde kan lege frit sammen.

Krav og kriterier

Der er nogle grundlæggende krav for, at din hund kan tage ophold på Skovhus Herberg og Forsorgshjem sammen med dig:

  • Hunden må maks veje 30 kilo
  • Hunden skal have en forsikring
  • Hunden skal kunne være alene hjemme
  • Hunden skal være lovlig, det vil sige ingen ulovlige racer
  • Du må som udgangspunkt kun have én hund med

Derudover er det selvfølgelig en forudsætning, at din hund ikke er til fare for andre beboere, deres hunde eller personalet. Det er personalet på Skovhus Herberg og Forsorgshjem, der til enhver tid vurderer, om hunden fortsat passer ind i omgivelserne. Hvis vi vurderer, at den er til fare for andre, hvis den f.eks. har bidt eller overfaldet nogen, vil vi udskrive hunden fra Skovhus Herberg og Forsorgshjem. Det er så op til dig, om du vil flytte med hunden ud eller finde et andet sted til den, mens du opholder dig på Skovhus Herberg og Forsorgshjem.

Ved indskrivning med hund vil der være et særskilt dokument, der skal underskrives. Dette vedrører en sammenfatning af alt ovenstående.

Hvad skal jeg medbringe?

Du skal selv sørge for at medbringe alt det, din hund skal bruge for, at den har det godt. Det ved du bedst selv, hvad er. Vi har et nødlager af hundemad (tørfoder), men det er som hovedregel dit ansvar som hundeejer at købe mad til din hund.

Er der plads?

Ring til os for at høre, om vi har plads til dig og din hund lige nu. Du kan ringe hele døgnet.

Kontakt os