Har julemandens værksted fået en afdeling på Skovhus herberg og forsorgshjem?

I Nørre Asmindrup er julestemningen rykket helt ind på Skovhus herberg og forsorgshjem. Kigger man godt efter, anes der små og store kravlenisser, der langsomt bevæger sig ud i haven og ad husfacaden. Der er nemlig startet et værksted op, som med fælles indsats og samarbejde laver kravlenisser i træ, så der ikke skal mangle dekoration og julestemning i december.

Idéen til at lave kravlejulenisser, kommer fra en medarbejder. Anne, der er tidligere fængselsbetjent, fik idéen en december, hvor der var stor stemning for at pynte op med kravlenisser. Men fordi de nisser man kunne købe var dyrere end budgettet tillod, fik de lyst til at prøve at lave dem selv.

Det blev en stor succes, så da Anne startede på Skovhus herberg og forsorgshjem, tog hun derfor gladelig både idéen og hendes kreative evner med sig og præsenterede for forstanderen, der naturligvis ikke var et øjeblik i tvivl om, at den idé også skulle afprøves her.

Anne leder projektet som en del af beskæftigelsen sammen med beboerne og spørger man hende hvad et projekt som dette kan, er hun ikke i tvivl: