Kost og logi

Når du bor på Skovhus Herberg og Forsorgshjem, får du dit eget værelse, som du selv er ansvarlig for at holde rent. Det er også muligt at få din hund med, hvis I overholder visse krav. Læs mere om ophold med hund her.

Maden er med i opholdet, når man er beboer. Der er fællesspisning med kold eller lun frokost og varm aftensmad hver dag, som beboerne selv laver og anretter. I weekenderne er der brunch om søndagen. Hvis du vælger fællesspisning fra, har du mulighed for selv at tilberede og indtage mad i de køkkener, der er på beboergangene.

Når du flytter ind på Skovhus Herberg og Forsorgshjem, vil du og din kontaktperson i samarbejde udarbejde en opholdsplan, hvor vi bl.a. taler om dit behov for støtte i hverdagen.

Hverdagen på herberget

For at hverdagen på Skovhus Herberg og Forsorgshjem skal ligne netop en hverdag, er der ud over de faste måltider også praktiske opgaver, som løses i fællesskab med de øvrige beboere, og mulighed for at tilmelde sig forskellige fritidsaktiviteter.

FØLG OS

© 2023 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.