Skovhus Ungeherberg tilbyder et midlertidigt ophold til hjemløse unge, som har særlige sociale udfordringer, som gør, at de ikke kan opholde sig i egen bolig og i en overgangsperiode har brug for hjælp til at etablere en stabil og tryg hverdag med støtte til at fungere socialt. Vi tilbyder et midlertidigt ophold i et fordomsfrit og trygt miljø, hvor vi afklarer støttebehovet for at flytte i selvstændig bolig.

OBS: Det er IKKE muligt at have hund med på Ungeherberget.

Målgruppe

Ungeherberget tilbyder et midlertidigt ophold efter SEL § 110 til unge mellem 18 og 28 år, der mangler en bolig og har andre sociale, psykiske eller fysiske problemstillinger. Det gør vi i et fordomsfrit og trygt miljø med plads til alle.

OBS: Her er det IKKE muligt at have hund med.

Hverdagen

Her på siden kan du se, hvordan vi har indrettet os i vores to villaer og seks rækkehuse og læse om de fysiske rammer. Du kan også læse om hvordan hverdagen kan se ud under et ophold hos os, og om hvordan vi samarbejder med dig, din hjemkommune og eventuelt andre relevante indsatser som f.eks. jobcenter eller rusmiddelbehandling.

Kontakt

Hvis du passer ind i målgruppen hos Skovhus Ungeherberg, så kan du bare møde op og banke på, og så tager vi en snak om, hvilken løsning vi kan tilbyde dig.

Du kan også ringe eller skrive til os på forhånd, hvis du har spørgsmål, som vi kan hjælpe med at afklare. Vi har venligt og kompetent personale på adressen hele døgnet.

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.